Csomagok / Árak

Alap – 80.000 Ft

A felvételeket FULL HD minőségben rögzítem.

A jeles napot a vendégek fogadásától kezdődően a menyasszony/menyecsketánccal bezárólag rögzítem, ettől eltérő igények megbeszélés tárgyát képezik.

Az utómunkálatok során a rögzített nyersanyag vágásra kerül, kidolgozom a képi világot, zenei aláfestéseket alkalmazok, színjavítást és hangszerkesztést végzek, illetve effektezem a videót. Az elkészült anyag hossza 120-160 perc, de más igények esetén ez változhat.

Az elkészült film zenés menüvel ellátott, egyedi grafikával tervezett DVD-re, vagy egyedileg gravírozott fa pendrive-ra kerül.

A DVD egyedi borítóval ellátott műanyag tokba, vagy egyedileg tervezett és nyomtatott karton tokba kerül. 1 DVD csomag a film hosszának függvényében több lemezt tartalmaz.

A pendrive esetében a teljes film elfér 1 adathordozón.

Igény esetén a nyers felvételeket hozott pendrivera, vagy külső merevlemezre rámásolom.

Extra

  • Az esküvői filmből készült 2-3 perces összefoglaló klip, amelyet kérésre Youtube-ra feltöltök, vagy ráírom az elkészült DVD-re, vagy egyéb adathordozóra. +5000 Ft
  • 5-10 perces életút film, amely a kisgyerekkori, fiatalkori és jelenkori képekből/videókból készül zenei aláfestéssel. + 5000 Ft

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük